huidig: Nederlands

Aardappelhandel

Geschiedenis
Op 1 augustus 2012 heeft Kranenburg het aardappelhandel en sorteerbedrijf Fa. H.J. v.d. Berg & Zn. overgenomen. Dit bedrijf was opgericht in 1933 door de gebroeders Van den Berg en was gevestigd in Hoofddorp. Met de overname van het bedrijf van familie Van den Berg heeft Kranenburg veel kennis en expertise in huis gehaald. Henk van den Berg blijft actief als salesmanager.

Algemeen
Aardappelhandel en sorteerbedrijf Kranenburg is gespecialiseerd in de verwerking van consumptieaardappelen. Het bedrijf houdt zich bezig met de inkoop, het sorteren, wegen, verpakken, verkopen en transporteren van aardappelen. De huidige productiecapaciteit bedraagt 3.000 ton per maand. Alle genoemde werkzaamheden worden geheel in eigen beheer uitgevoerd. Er worden diverse aardappelrassen in verschillende maten en hoeveelheden ingekocht, verwerkt en geleverd.

De leveringen vinden doorgaans via exporteurs plaats aan buitenlandse afnemers, die gevestigd zijn in o.a. Rusland, Roemenië, Polen, Hongarije, Nederlandse Antillen en het Caribisch gebied. Ons bedrijf bevindt zich aan de A4 en de A44 (vlakbij knooppunt Burgerveen) en 10 minuten van de internationale luchthaven Schiphol. Tevens beschikken wij over een eigen weegbrug.

De inkoop vindt plaats bij Nederlandse telers. De verwerking vindt plaats in het eigen bedrijf, dat in Nieuw-Vennep is gevestigd en onder meer beschikt over stortbakken, telescoopbanden, voorsorteerders en een ultramoderne palletiseermachine. Ook het transport wordt met eigen materiaal uitgevoerd. Onze firma beschikt over 2 DAF trucks en een zevental trailers. Kranenburg is gecertificeerd volgens de hygiëne code HACCP met GMP, verstrekt door de NAO. (kopie van certificaat NAO toevoegen)

Verpakkingen
Hieronder vind u een overzicht van de meest gangbare verpakkingen die het bedrijf u kan leveren. Staat de gewenste verpakking er niet tussen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op.

  • Netzakken
  • Jute
  • Kisten
  • Bulkvrachten
  • Bigbags
  • Exportverpakkingen

Laad- en losadres: Rijnlanderweg 1641, 2153 KH Nieuw-Vennep
Tel. Henk v.d. Berg (sales manager): 0031 6 54202772
Tel. Leon Kranenburg (director): 0031 6 53642817
Tel. kantoor: 0031 252 620060


80 jaar ervaring op een nieuwe locatie